Çamlıca İlkokulu


Vizyon: Çamlıca İlkokulu Olarak; Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Çamlıca İlkokulu Olarak; Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar: Tüm Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz

Saatler: 09:00-15:10
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02742422011

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://camlica-ilkokulu.meb.k12.tr

Adres - OKÇU MAH. HAFIZ HÜSEYİN EFENDİ CAD. NO 7 MERKEZ / KÜTAHYA

Öğretmen :10
Öğrenci :118
Derslik :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :815
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Kütahya merkez ilçeye bağlı kenar mahallesindedir. Mevki olarak Çamlıca olarak bilinmektedir. Çam ormanları, mesire yerleri ve temiz havası ile vazgeçilmez mekan olan Çamlıca, okulumuzun hemen karşısındadır.

Adres - OKÇU MAH. HAFIZ HÜSEYİN EFENDİ CAD. NO 7 MERKEZ / KÜTAHYA

Ulaşım 20 nolu Halk Otobüsü

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7km